Máme novú podlahu a omietky. Decembrová klubová schôdza.

Zverejnil Miro Petruška 20 December 2016 1355 prezretí

Poslednú členskú schôdzu v roku 2016 sme mali 10. decembra v našich budúcich nových priestoroch, kde sme si urobili malú rekapituláciu toho čo sme v tomto roku urobili. Toto naše stretnutie sme ponímali aj ako malý "Kontrolný deň" a oboznámenie všetkých členov s vykonanými prácami priamo na mieste. V tomto roku väčšina prác bola už vysoko odborná a práce boli preto zverené vybraným dodávateľom, či už z našich radov, z radov spriatelených firiem, alebo externých dodávateľov. Z tohto dôvodu nie všetci naši členovia mali neustály prehľad o postupe prác a nemali možnosť ihneď po dokončení niektorej etapy, potešiť sa so stále vylepšujúceho sa vzhľadu našich priestorov. Túto možnosť mali iba členovia, ktorý priamo organizovali, alebo dozorovali jednotlivé práce.

Pred necelým týždňom pred touto decembrovou schôdzou boli práve dokončené vnútorné omietky a podlaha. Tieto práce už dosť výrazne zmenili vzhľad vnútorných priestorov k lepšiemu. Na tieto naše úspechy a približujúci sa záver roka sme si symbolicky pripili s detským "šampusom". Nezabudli sme ani na bežné organizačné záležitosti ako je výber členských príspevkom, prejednanie najbližšieho programu a pod...

Aj napriek tomu, že vonku bolo práve okolo -10 stupňov, všetkých nás hrial príjemný pocit z úspešného zavŕšenia tohto veteránskeho roka.

text a foto: Miro Petruška

Pomáhajú nám

Partneri